Sportski vrtić i predškolska ustanova Zdravo dete nalazi se u neposrednoj blizini centra Požarevca, na adresi Miodraga Markovića 10a. Luksuzno opremljena vila na 516m² prostora, zadovoljava sve standarde bezbednosti. Rad sa decom je organizovan u 6 grupa; dve veće i četiri male grupe, do 10-oro dece. Ispred vrtića ima dovoljno parking mesta.

Raspored prostorija pruža osećaj prostranosti i udobnosti, pokreće inspiraciju i stvara uslove za optimalan psiho-fizički razvoj dece. Uređenje prostorija odiše toplinom i zabavom, kako bi deca rado dołaziła i boravila kod nas. Pored zatvorenog dela vrtića, na raspolaganju je ograđeno prostrano dvorište na površini od 620m², bez dodira sa ulicom. Svakog dana deca dobar deo vremena provode u dvorištu ili na prostranoj terasi. Osim slobodne igre, u dvorištu deca seju, sade i neguju razne biljke, od ukrasnog cveća, do začinskog bilja, povrća i voća koje koriste u ishrani.

sportski-vrtic-zdravo-dete-pozarevac-o-nama

Školica sporta je sastavni deo naše ponude i uključena je u cenu. Naši sportski pedagozi su pripremili veliki broj aktivnosti i igara koje će biti zabavne i korisne ovom uzrastu, a koje će sa druge strane imati podsticaj u ostvarivanju pravilnog telesnog razvoja i pravilnih oblika kretanja.

Pored zdrave fizičke aktivnosti, posebnu pažnju posvetili smo i zdravoj ishrani dece. Jelovnik u našem vrtiću je propisan od strane dečijeg nutricioniste, raznovrstan je i nutritivno izbalansiran, u składu sa pravilnikom o ishrani dece u predškolskim ustanovama.

Prijavite svoje dete - pozovite

062 660-444